Lite kort info om arbetet med Boktorget. Har rensat bort endel "låna pengar gratis" annonser som lyckats smyga sig in. Fixat problem som kunde dyka upp vid nyregistrering och arbetet med att förnya och förbättra fortsätter.

Idag har systemet uppgraderats, allt ser ut att ha gått bra och allt rullar på. Men kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du skulle se något som inte fungerar eller verkar konstigt. Har även tagit bort diverse "låna pengar" annonser.

Tre stycken har på kort tid blivit lurade av en bedragare här på Boktorget. Tillvägagångsättet har varit lika varje gång, säljaren svarar och är trevlig, köparen sätter in pengarna på personens konto men inga böcker kommer.

Har du blivit lurad här på Boktorget? Maila oss i såfall. Vi uppmanar de som blir lurade, oavsett storlek på summan, att polisanmäla detta. Troligtvis är denna bedragare ute på fler annonsställen och luras. Boktorget kommer att skicka in information till Polisen så att de kan spåra bedragaren.

Om du blivit lurad:

- Skicka ett mail till oss, ange användarens namn och vilken annons det gäller och bifoga gärna mailkonversationen

- Har bedragaren skickat ett kontonummer, kontakta den bank kontot tillhör och informera dem

- Polisanmäl händelsen

Som ni säkert redan har sett så har det förändrats en hel del på sidan. Mer fokus på annonserna, bättre anpassning för mobiltelefoner mm Arbetet fortsätter och det kan bli lite "stökigt" här ibland. Nu är det fokus på upplägget / utseendet, sökfunktionen, kunna sortera efter datum, pris, författare etc. Därefter fortsätter arbetet med förbättrad sökmotoroptimering och kryptering.

Har du idéer eller önskemål på saker som kan förenkla för alla boksäljare och bokköpare? Tveka inte att höra av dig, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tack för alla tips och idéer ni mailar in till oss. Vi arbetar för fullt med att förbättra och förenkla. Har du några önskemål eller idéer som du skulle vilja se här på Boktorget? Tveka inte att maila oss, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller fyll i formuläret här >>

kvinnliga-psykopaterKvinnliga psykopater är mästarmanipulatörer och kan ställa till med mycket elände på en arbetsplats. Ofta blir konsekvenserna förödande, både på ett mänskligt och arbetsmässigt plan. Därför är det av stor vikt att vi skaffar oss mer kunskap om hur de fungerar för att i tid kunna hejda deras framfart. Forskning och media har länge fokuserat på manliga psykopater. Men hur mycket vet forskarna egentligen om kvinnliga psykopater och hur uttrycks det unika kvinnliga psykopatiska beteendet på jobbet? Stämmer det att kvinnliga psykopater använder sig av skvaller, manipulation och sex som medel för att nå sina mål?

Se inslag om boken på TV4 

Boken finns ex på Adlibris

CDON.COM har ett stort sortiment på kurslitteratur inom en mängd olika ämnesområden och oavsett om du studerar på högskola/universitet eller komvux kan du enkelt hitta böckerna du söker här.

Läs mer på cdon.se

pocketpartajAdlibris har Pocketpartaj, 4st för 149kr. "Passa på att fylla på ditt läsförråd inför sommarens resor, utflykter och strandhäng!
Här hittar du de hetaste nyheterna, läskiga thrillers, mysiga feelgoodpärlor och mycket, mycket mer!"

Erbjudandet har de fram till den 26 juni 2016

Läs mer här >>

Logga in