Arbetet med nya Boktorget pågår

Som ni säkert redan har sett så har det förändrats en hel del på sidan. Mer fokus på annonserna, bättre anpassning för mobiltelefoner mm Arbetet fortsätter och det kan bli lite "stökigt" här ibland. Nu är det fokus på upplägget / utseendet, sökfunktionen, kunna sortera efter datum, pris, författare etc. Därefter fortsätter arbetet med förbättrad sökmotoroptimering och kryptering.

Har du idéer eller önskemål på saker som kan förenkla för alla boksäljare och bokköpare? Tveka inte att höra av dig, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tack för alla tips och idéer!

Tack för alla tips och idéer ni mailar in till oss. Vi arbetar för fullt med att förbättra och förenkla. Har du några önskemål eller idéer som du skulle vilja se här på Boktorget? Tveka inte att maila oss, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller fyll i formuläret här >>

Kvinnliga psykopater. Mästare i manipulation på arbetsplatsen

kvinnliga-psykopaterKvinnliga psykopater är mästarmanipulatörer och kan ställa till med mycket elände på en arbetsplats. Ofta blir konsekvenserna förödande, både på ett mänskligt och arbetsmässigt plan. Därför är det av stor vikt att vi skaffar oss mer kunskap om hur de fungerar för att i tid kunna hejda deras framfart. Forskning och media har länge fokuserat på manliga psykopater. Men hur mycket vet forskarna egentligen om kvinnliga psykopater och hur uttrycks det unika kvinnliga psykopatiska beteendet på jobbet? Stämmer det att kvinnliga psykopater använder sig av skvaller, manipulation och sex som medel för att nå sina mål?

Se inslag om boken på TV4 

Boken finns ex på Adlibris

Kurslitteratur på CDON

CDON.COM har ett stort sortiment på kurslitteratur inom en mängd olika ämnesområden och oavsett om du studerar på högskola/universitet eller komvux kan du enkelt hitta böckerna du söker här.

Läs mer på cdon.se

Rabattkoder på böcker online

Om du vill njuta av härliga böcker och titlar från topplistan till bra priser kan du nu spara pengar när du handlar på nätet med hjälp av en rabattkod eller ett erbjudande.

Läs mer: Rabattkoder på böcker online

4 pocket för 149 kr på Adlibris

pocketpartajAdlibris har Pocketpartaj, 4st för 149kr. "Passa på att fylla på ditt läsförråd inför sommarens resor, utflykter och strandhäng!
Här hittar du de hetaste nyheterna, läskiga thrillers, mysiga feelgoodpärlor och mycket, mycket mer!"

Erbjudandet har de fram till den 26 juni 2016

Läs mer här >>

Lagerrensning på CDON

CDON har lagerrensning. Gör ett fynd bland tusentals böcker som är nedsatta med minst 30%. Här finns spännande böcker på flera olika språk: svenska, engelska, danska, tyska mm.

Läs mer på CDON

Att Leda Sig Själv

att-leda-sig-sjalvDet här är en tydlig och pedagogisk bok om konsten att leda sig själv. I början av boken byggs grunden för vad du ska åstadkomma. Innan du kan bestämma dig för att börja leda dig själv måste du förstå åt vilket håll du ska ska åt. Du måste hitta ett område, ett övergripande mål att nå. Det kan vara stort och livsavgörande eller kort och begränsat.

När målet är definierat och klart gäller det att skapa så goda förutsättningar som möjligt för att nå det. Hur gör du det? En viktig del i processen är att hitta dina drivkrafter.

När du väl hittat vad som verkligen driver dig att nå dina mål kommer chansen att du når dem att öka dramatiskt. Framgång kräver motivation. Lycka till!

Läs mer och ladda hem boken gratis från Bookboon.com, klicka här >

Självhjälpsbok slår Millennium

Självhjälpsboken ”Lär dig leva” av Susan och Mats Billmark är utgiven på författarnas eget förlag och går om nya Millenniumboken på bästsäljarlistor i Sverige. Boken är ännu ett exempel på att man inte behöver ett stort förlag i ryggen för att lyckas.

Läs mer på DN.se

 

Arbete pågår!

Just nu arbetar vi för fullt med webbplatsen och därför kommer det ibland se konstigt ut mm. Läs mer...

Logga in