Företag, författare, föreningar eller personer som driver någon form av verksamhet inom litteratur har möjlighet att synas på Boktorget.

Artikelautomaten, marknadsför er på Boktorget 

Artikelautomaten ger dig möjlighet att enkelt skapa artiklar på Boktorget. Det är mycket enkelt, går snabbt och på ett par klick har du skapat en artikel som sedan syns på Boktorgets startsida. Obs! Är du plussmedlem ingår denna tjänst och kostar inget extra.

Läs mer här >>

 

Bli plussmedlem på Boktorget

För dig som är verksam inom litteratur, är författare, illustratör, översättare, annordnar skrivarkurser eller annat inom litteratur finns möjligheten att bli Plussmedlem. Som Plussmedlem har du möjlighet att synas på flera sätt.

Registret
Här presenterar du dig, ditt företag, förening eller organisation. Att skapa presentationen är enkelt, går snabbt och du kan när du vill ändra din presentation.

Reklamartiklar
Som plussmedlem kan du snabbt och enkelt skapa reklamartiklar via Artikelautomaten som sedan blir synliga på Boktorget. Snabbt och enkelt är det, skriv titel, din text, ladda upp bild och sen är det klart.

Annonsera
Du kan med ett par klick skapa annonser, redigera eller radera dem.

 

Bli Plussmedlem nu!

Plussmedlemskap kostar endast 79:- / månaden +moms. Årsvis betalning. Ingen bindningstid, vill du inte vara med längre är det bara att kontakta oss så tar vi bort ditt konto.

Klicka här för att skapa ett konto

Efter att du registrerat dig hanteras din ansökan manuellt, oftast inom 24h. Vi skapar ert plusskonto och skickar ut all information ni behöver för att komma igång.

 

 

Betalning via faktura. Boktorget innehar F-skattebevis