Boktorget startades 2003 och är en oberoende samlingsplats för alla som är intresserade av litteratur. Härifrån kan du ta dig till massor av förlag, bokhandlare, bokklubbar, antikvariat, författare mm. Du kan även köpa, byta och sälja böcker här på Boktorget, det kommer alltid vara gratis att annonsera här.

Är du företagare, författare eller verksam inom litteratur och vill marknadsföra dig här? Läs mer i menyn, info till företag.

 

Vad kan du göra för Boktorget?

Har du tips på bra litteratursidor? Tipsa oss! Vi tar gärna emot tips om bra erbjudanden och annat som kan göra livet enklare för boksökare.

Har du ideér eller synpunkter som kan göra denna webbplats bättre? Maila oss! Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Varför startades Boktorget?

Boktorget startades September 2003 för att underlätta sökningen efter litteratur, företag, författare, bokklubbar mm. Att hitta det man söker är inte alltid så lätt. Via Boktorget kan du finna länkar till förlag, bokhandlare, antikvariat och sidor med annonser. Du kan även annonsera gratis här på boktorget. På Boktorget kan även företag marknadsföra sig, hur stora eller små de än är, här har alla rätt att synas.

 

Har du ett företag inom litteraturområdet?

Här på Boktorget har alla samma möjlighet att synas, oavsett om du har ett litet företag eller ett stort. Vill du göra reklam för en nyutgiven bok? Eller en nystartad bokhandel? Läs mer om vad vi erbjuder företag här >>