Beskrivning

Trots att andningen är en helt livsnödvändig process, skänker vi den sällen en tanke. Men om vi utnyttjar andningen fullt ut och på rätt sätt är dess kraft obegränsad. Den lindrar stress och oro, ökar energin och uthålligheten, förbättrar självförtroendet, skärper förmågan att fokusera och bidrar till att lindra smärta.
Yoga- och meditationsläraren Swami Saradananda har skrivit en omfattande och lättillgänglig vägledning i konsten att andas. Hennes skonsamma men effektiva övningar är till nytta för alla, oavsett om du är erfaren yoga- och meditationsutövare, nybörjare eller bara vill öka ditt allmänna välbefinnande.
I boken får du läsa om hur andningen fungerar och det komplexa sambandet mellan andning och energi. Du får också praktiska råd om hur du återupptäcker din naturliga andning och förbereder dig för andningsövningarna.
Till denna kunskapsbank presenteras mer än 30 välgörande andningsövningar och en rad andningsprogram för att lindra och lätta på vanliga problem, såsom astma, hudsjukdomar, depression, kronisk trötthet, oro, ilska, högt blodtryck, fobier m.m. Det finns också program som hjälper dit att utnyttja andningen för att förstärka rösten eller förbättra den fysiska prestationen.

c
Pris: 110.00 kr

Kontakt

Stad: Hägersten
Namn: Helen Petersson
Kontakta annonsören
Andningens Kraft