Beskrivning

I den sjätte fristående berättelsen från det underbara landet Oz kommer händelserna slag i slag, mer fantastiska och underbara än någonsin tidigare.
Dorothy flyttar till Smaragdstaden tillsammans med tant Em och farbror Henry, sedan de förlorat alla sina pengar och blivit vräkta från sin gård i det fattiga Kansas.
Allt verkar att blir bra men kung Roquat den Röde i nomernas underjordiska rike tänker invadera landet Oz, med hjälp av några andra folkslag i länderna runt Oz.
Medan Dorothy och hennes vänner reser omkring i landet Oz och upplever en rad fantastiska äventyr, samlas fienderna utanför sagolandets gränser.
L Frank Baums Oz-böcker är inte för inte älskade i hela världen och av alla åldrar, ända sedan den första Oz-boken kom ut för 80 år sedan.
Detta är en saga för både barn och vuxna, för alla som har sinne för det fantastiska och det underbara. En riktig klassiker.

Delta Förlags AB 1980. Inbunden med dekorerade pärmar. 235 sid. Illustrerad av John R Neill. Översatt av Sam J Lundwall.
Närmast som i nyskick. Mycket eftertraktad utgåva, sedan länge slut hos förlag och i handeln.

Säljs endast mot kontant betalning i Stockholmsområdet p g a tidigare bedrägerier.
Pris: 250.00 kr
ISBN: 9172282479

Kontakt

Stad: Stockholm
Namn: Nomen Nescio
Kontakta annonsören
Smaragdstaden i OzSmaragdstaden i OzSmaragdstaden i OzSmaragdstaden i OzSmaragdstaden i Oz