Beskrivning

I denna samlingsvolym går den fantasifulla färden till månen och planeten Mars, och vi får också möta den väldiga djävulsrockan och vara med när Stonehenge byggdes.
Känner du familjen Hedenhös? De bodde för nära fyra tusen år sedan på den lilla ön Stockholmen mitt i sjön Mälaren. Familjen består av pappa Ben, mamma Knota och barnen Sten och Flisa. Till familjen hör också hunden Urax, hästen Hårfagre och kossan Mura. Hedenhösarna är väldigt förtjusta i att resa och upptäcka, så de ger sig ofta ut på ur-spännande och ur-roliga äventyr!
Denna samlingsvolym innehåller tre böcker:"Barna Hedenhös i världsrymden", "Barna Hedenhös på Mallorca" samt "Barna Hedenhös i England".

Bonnier Carlsen 2013. Inbunden i folioformat med laminerade, färgdekorerade pärmar. 79 sidor, illustrerade i färg. Slutsåld i handeln. Nyskick, troligen oläst.

Säljs endast mot kontant betalning i Stockholmsområdet p g a tidigare bedrägerier.
Pris: 100.00 kr
ISBN: 9789163874208

Kontakt

Stad: Stockholm
Namn: Nomen Nescio
Kontakta annonsören
Barna Hedenhös i världsrymden och andra äventyrBarna Hedenhös i världsrymden och andra äventyrBarna Hedenhös i världsrymden och andra äventyrBarna Hedenhös i världsrymden och andra äventyrBarna Hedenhös i världsrymden och andra äventyr