Beskrivning

Mitt ute i Saharaöknen, där en pilot tvingats nödlanda sitt flygplan, dyker en liten prins upp från ingenstans. Det tar lite tid för dem att förstå varandra. Men så kommer också den lille prinsen från en annan planet. En dag reste han hemifrån för att hitta nya vänner och lära sig saker. Det var så han mötte människan, som förbryllar honom. Varför värderar hon så gärna sin tillvaro med hjälp av siffror? Eller dömer efter utseende, när den sanna skönheten ju inte går att se med ögonen? Det är några av de frågor som begrundas, vilket enligt prinsens lärdom är svaret på kärlekens mysterium. Antoine de Saint-Exupéry [1900–1944] var en fransk författare, idag mest berömd för sin sista bok, den poetiska och filosofiska sagan Den lille prinsen [Le Petit Prince, 1943], med hans egna illustrationer. Boken tillägnas barnen och upptar fundamentala frågor om livet och den mänskliga naturen. Som mest översatta bok i fransk litteratur (260 språk, såld i över 140 miljoner exemplar) tillhör Den lille prinsen världens största litterära klassiker.
Legind A/S 2019. Inb. 119 sid. Nyskick.

Mumintrollet kan inte sova. Han hör konstiga ljud och vart han är tittar är det alldeles mörkt. Men det värsta är att han hör små fötter tassa runt i rummet. Då får Snorkfröken en idé: Enda sättet att bli av med sin rädsla är att visa hur modig man faktiskt är. En vackert illustrerad bilderbok.
Rabén & Sjögren 2013. Inb. 24 sid. Nyskick. Slutsåld i handeln.

Säljs end mot kontant betalning i Stockholm.
Pris: 120.00 kr
ISBN: 9788771556964

Kontakt

Stad: Stockholm
Namn: Nomen Nescio
Kontakta annonsören
2 barnböcker: Den lille prinsen + Mumintrollet och det lilla spöket2 barnböcker: Den lille prinsen + Mumintrollet och det lilla spöket2 barnböcker: Den lille prinsen + Mumintrollet och det lilla spöket2 barnböcker: Den lille prinsen + Mumintrollet och det lilla spöket2 barnböcker: Den lille prinsen + Mumintrollet och det lilla spöket