Beskrivning

Sagan om Lady och Lufsen är en favorit hos många stora och små. I den här vackert illustrerade boken får vi följa berättelsen från början, när Lady kommer till sin familj och senare träffar Lufsen.
"En liten gyllene bok" är en serie böcker som många föräldrar, mor- och farföräldrar känner igen från sin egen barndom. Böckernas vackra illustrationer och tidlösa berättelser tillhör en bilderboksskatt, som nu återigen finns att läsa för barnen. Självklart har böckerna fått det klassiska originalutseendet med den karaktäristiska gyllene ryggen.
"Läsglädje för de små. Nostalgiframkallande för de stora. En liten gyllene bok är inget annat än en klassiker. [...] En liten gyllene bok är en serie böcker jag inte insåg att jag saknat förrän jag återsåg dem. Och jag håller dem högt i hyllan där de får en given plats med sin karaktäristiska gyllene rygg." Annelie Henrysson, Karlshamns Allehanda.

Bonnier Carlsen 2011. Inbunden i 4:o-format med illustrerade pärmar. 28 sid. Färgillustrationer. Nyskick. Slutsåld hos förlag och i handeln, kan enbart förvärvas antikvariskt.

Säljs end mot kontant betalning i Stockholmsområdet p g a tidigare bedrägerier vid distansförsäljning.
Pris: 150.00 kr
ISBN: 9789163866692

Kontakt

Stad: Stockholm
Namn: Nomen Nescio
Kontakta annonsören
Walt Disney's Lady och Lufsen (En liten gyllene bok)Walt Disney's Lady och Lufsen (En liten gyllene bok)Walt Disney's Lady och Lufsen (En liten gyllene bok)Walt Disney's Lady och Lufsen (En liten gyllene bok)Walt Disney's Lady och Lufsen (En liten gyllene bok)