Beskrivning

Springa fortare
av Deb Loughead
Översatt av Kristina Nilsson
Utgiven av Girl: it (2012)
Väger 80g

Sommaren vid sjön
av Deb Loughead
Översatt av Maria Holst
Utgiven av Girl: it (2014)
Väger 155g
Handling: Jamies föräldrar vill skicka henne på "semester" hos sina kusiner i två veckor- något Jamie fasar för. Senast hon var där blev hon retad och bortgjord av sina överlägsna och mycket coolare kusiner, och den här gången lär det inte bli mycket bättre. Men snart upptäcker Jamie att kusinerna inte är så coola som hon hade trott- tvärtom är de helt normala, precis som hon.

Trumvirvlar och trassel
av Deb Loughead
Översatt av Cecilia Wedmark
Utgiven av Girl: it (2015)
Väger 200g
Handling: Stelle har fullt sjå med att försöka övertyga kompisarna om att Olivia är den bästa sångerskan till deras nystartade band. Lu och Karim vill istället ha Nat- tjejen som är så cool att hon gör Stelle nervös.
Och inte är familjelivet så mycket bättre: en deprimerad skräpsamlande mamma, en pappa som väntar barn med en ny kvinna, en odräglig brorsa och en förvirrad mormor på vårdhem. Inte ens för bästa kompisarna kan Stelle lätta sit hjärta- för vem vill skryta med sitt elände när alla andra har perfekta familjer...?

Alla är i mycket bra skick. De har bara blivit lästa en gång och har därför inga läs slitningar.
De två inbundna (Sommaren vid sjön och Trumvirvlar och trassel) kostar 10kr styck plus frakt. Pocketen kostar 5kr plus frakt.

Kontakta mig gärna om du har några frågor angående böckerna

Kontakt

Namn: Lina
Kontakta annonsören
Tre böcker av Deb LougheadTre böcker av Deb LougheadTre böcker av Deb LougheadTre böcker av Deb LougheadTre böcker av Deb Loughead