Beskrivning

Detta är en berättelse om resan hem!

År 1992 fick Brandon Bays veta att hon hade en tumör stor som en fotboll i magen och hon kastade sig in i en märklig, djup självanalyserande och till sist frigörande healingresa. Bara en kort tid senare förklarades hon fullt frisk - inga mediciner, ingen operation, ingen tumör.

Den självläkande process som Brandon Bays skapade har sedan dess befriat tusentals människor från livslånga känslomässiga och fysiska blockeringar. I boken låter hon ta del av sitt unika arbete och starkt transformerande metoder.

Resan leder oss direkt till det som är roten till varje långvarig problem och ger oss redskap för att äntligen och definitivt lösa dem. De mäktiga processerna åstadkommer djupa och varaktiga resultat. Kronisk smärta försvinner. Oro, depression och sexuella blockeringar löses upp. Problem med självkänsla, sorg och vrede går upp i rök, missbruk upphör och sjukdomar botas. Reseprocessen hjälper dig att bli av med emotionella och fysiska blockeringar, att utnyttja ditt eget inre, uppleva gränslös glädje och bli fri.
Pris: 50.00 kr
ISBN: 978-91-5343184-8

Kontakt

Stad: Sundbyberg
Namn: Elena Chiara Frödin
Telefonnummer: 0703605131
Kontakta annonsören
Resan