Beskrivning

En bästsäljande klassiker inom true crime-litteraturen.
Läs den sanna historien om hur två FBI-agenters arbete i ett mörkt källarkontor växte till en av byråns elitavdelningar. Följ med bakom kulisserna i några av de blodigaste och mest komplicerade fallen i USA:s historia.
Under sin tjugofemåriga FBI-karriär blev agenten John Douglas legendarisk, och jagade några av vår tids mest ökända och sadistiska seriemördare: barnamördaren i Atlanta och Green River-mördaren i Seattle. Douglas har konfronterat, förhört och studerat en lång rad seriemördare och lönnmördare, exempelvis Jeffrey Dahmer, Charles Manson, Ted Bundy och Ed Gein, mannen som klädde sig själv i sina offers avskalade hud.
John Douglas använde psykologisk profilering för att sätta sig in i hur de mest ökända seriemördarna och brottslingarna tänkte för att förstå deras agerande och förhindra fler oskyldiga offer. Douglas memoarer Mindhunter är en bästsäljande klassiker inom true crime-litteraturen, som översatts till över tjugo språk. Han är förebilden för Jack Crawford i filmen När lammen tystnar och Holden Ford i Netflix-serien Mindhunter.

Lind & Co 2020. Inbunden med skyddsomslag. 415 sid. Prislapp på skyddsomslag mot frontpärm, i övr som nyskick. Slutsåld i handeln, mycket eftertraktad.
Säljs endast mot kontant betalning i Stockholmsområdet.
Pris: 200.00 kr
ISBN: 9789178616466

Kontakt

Stad: Stockholm
Namn: Nomen Nescio
Kontakta annonsören
Mindhunter: den sanna historien om FBI:s seriemördaravdelningMindhunter: den sanna historien om FBI:s seriemördaravdelningMindhunter: den sanna historien om FBI:s seriemördaravdelningMindhunter: den sanna historien om FBI:s seriemördaravdelningMindhunter: den sanna historien om FBI:s seriemördaravdelning