Beskrivning

"Årtiondets politiska thriller." Lee Child.
USA:s president försvinner spårlöst. Världen är i chock.
Men anledningen till hans försvinnande är värre än någon kan ana. Presidenten är försvunnen är en thriller inifrån den absoluta maktens korridorer. Den ger en unik inblick i hur det känns att vara världens mäktigaste person: det orimliga trycket och de omöjliga besluten men också de oändliga möjligheterna att förändra spelplanen.
"Den här boken flyger som Air Force One. Stort och snabbt. Clinton och Patterson är en drömkombo. Två fantastiska berättare, en från insidan och en från utsidan, båda i topp. De tar med oss på en otvivelaktigt gripande resa i maktens och politikens korridorer. Den här boken undervisar lika mycket som den underhåller." Michael Connelly. "Ett förstklassigt samarbete mellan ett par riktiga proffs! Fängslande från första sidan." David Baldacci. "Presidenten är försvunnen är en stor och imponerande roman som kombinerar spänning med en autentisk inblick bakom kulisserna i Washington. Jag slukade den under en sittning. Det kommer du också göra." Harlan Coben.
Bill Clinton är före detta president i USA. Presidenten är försvunnen är hans första deckare. James Patterson är en av världens bäst säljande författare. Mondial 2018. Inbunden. 535 sid. Övers: Olov Hyllienmark. Bra skick, som ny. Säljs endast mot kontant betalning i Stockholmsområdet.
Pris: 150.00 kr
ISBN: 9789188671417

Kontakt

Stad: Stockholm
Namn: Nomen Nescio
Kontakta annonsören
Presidenten är försvunnenPresidenten är försvunnenPresidenten är försvunnen