Beskrivning

Efter succén med Bodylicious kommer nu radarparet Sofi Fahrman och Julia Fors med en helt ny hälsobok i samma boostande och inspirerande anda - Superlicious!
Här tar Sofi och Julia Bodylicious-livsstilen ett steg längre. I träningsdelen hittar vi nya övningar med efterfrågade fokus: löpning, den effektivaste 20-minutersträningen, de bästa övningarna för mage och rumpa och avstressande yoga.
I kostdelen hittar vi goda och hälsosamma recept på bland annat juicer, mellanmål, middagar och desserter, men också topp 10-maten som får dig att må fantastiskt, bästa tipsen för att bli av med sockersuget och mycket mer.
Både Sofi och Julia är nyblivna mammor och i bokens Mamalicious-avsnitt delar de med sig av sina bästa tips på hur man kan tänka kring mat och träning både under och efter graviditeten, allt enligt Superlicious-livsstilen.
Som avslutning i boken hittar vi ett riktigt bootcamp-program, enkelt och roligt att följa!

Norstedts 2014. Inbunden, folio med dekor:e pärmar i laminat. 154 sid. Illustr:d. Mycket gott skick. Slut hos förlag och i handeln, kan enbart förvärvas antikvariskt.

Säljs endast mot kontant betalning i Stockholmsområdet p g a tidigare bedrägerier.
Pris: 100.00 kr
ISBN: 9789113055299

Kontakt

Stad: Stockholm
Namn: Nomen Nescio
Kontakta annonsören
Superlicious! : balans och toppform inifrån och utSuperlicious! : balans och toppform inifrån och utSuperlicious! : balans och toppform inifrån och utSuperlicious! : balans och toppform inifrån och utSuperlicious! : balans och toppform inifrån och ut