Beskrivning

Klassikern Att vänta och föda barn kommer här i en ny upplaga, helt omarbetad och aktualiserad. Sedan den först publicerades i Sverige 1981 har den blivit en bästsäljare. Nu föreligger den i uppdaterad form och även denna är helt anpassad efter våra svenska förhållanden.
De allra nyaste rönen inom förlossningsvården presenteras lättillgängligt och attraktivt, tillsammans med matnyttig information om kosthållning och förberedelser inför förlossningsarbetet.
Sheila Kitzinger har gedigen erfarenhet som barnmorska och fembarnsmor, och hennes böcker är utgivna i ett flertal länder. Hon är välkänd och respekterad internationellt som den största auktoriteten när det gäller kvinnors upplevelser av graviditet, förlossning och moderskap.
De senaste två svenska utgåvorna av Att vänta och föda barn har sålts i sammanlagt ca 23 000 exemplar.Ur innehållet: Graviditeten vecka för vecka / Fysiska och emotionella förändringar / Fönster in i livmodern / Vad händer under värkarna / Att ge stöd under födseln / De första timmarna av liv / Babyn som behöver speciell vård / En hemfödsel / En vattenfödsel.

Albert Bonniers Förlag 2006. 4:e upplagan, omarbetad och utökad. Förlagsband, skyddsomslag. 8:o (stor) . Illustrerad, fler i färg, grafer, m m. 440 sid. Översättare: Ingrid Ingemark. Nyskick. Slut hos förlag och i handeln.
Säljs endast mot kontant betalning i Stockholmsområdet p g a tidigare bedrägerier.
Pris: 150.00 kr
ISBN: 9789100102067

Kontakt

Stad: Stockholm
Namn: Nomen Nescio
Kontakta annonsören
Att vänta och föda barnAtt vänta och föda barnAtt vänta och föda barnAtt vänta och föda barn