Beskrivning

"...Det är det svårgripbara mänskliga livet och världsgåtorna som tolkas, förklaras och konkretiseras i mytologin: "Den främsta meningen med myter och mytiska ritualer, heliga sånger och ceremoniella danser är att hos människan väcka en känsla av vördnad, undran och inlevelse i tillvarons outgrundliga mysterium." (Joseph Campbell.)
Denna innehållsrika bok [...] ger läsaren en både överskådlig och inträngande bild av myternas fascinerande värld."

Rabén & Sjögren. 1980. Klotband i folioformat med färgdek skomsl. 320 s. Rikt illustrerad i färg och s/v (1 300 illustrationer). Mkt snyggt ex. Slutsåld hos förlag och i handeln, samt relativt sällsynt antikvariskt och eftertraktad.
Säljes enbart mot kontant betalning i Stockholm p g a tidigare bedrägerier vid försäljningar.
Pris: 150.00 kr
ISBN: 9129542316

Kontakt

Stad: Stockholm
Namn: Nomen Nescio
Kontakta annonsören
PRISSÄNKT! MYTERNAS VÄRLD - Sägner, sagor och berättelser om gudar och hjältar, monster och odjur, skapelse och dödPRISSÄNKT! MYTERNAS VÄRLD - Sägner, sagor och berättelser om gudar och hjältar, monster och odjur, skapelse och dödPRISSÄNKT! MYTERNAS VÄRLD - Sägner, sagor och berättelser om gudar och hjältar, monster och odjur, skapelse och dödPRISSÄNKT! MYTERNAS VÄRLD - Sägner, sagor och berättelser om gudar och hjältar, monster och odjur, skapelse och dödPRISSÄNKT! MYTERNAS VÄRLD - Sägner, sagor och berättelser om gudar och hjältar, monster och odjur, skapelse och död