Beskrivning

Oavsett om människor är skeptiska eller ej, har de alltid varit fascinerade av magi. Magin har ett fast grepp om oss. Och vare sig vi vet om det eller ej, s är den en del av oss - vi är magiska skapelser.
Urmänniskan hade inte svårt att förnimma magin i tillvaron för hon kunde inte nyttja en utvecklad intelligens för att avslöja och förklara naturens lagar. Hennes kontakt med de grundläggande naturkrafterna var obestridd, eftersom dessa krafter talade direkt till det undermedvetna utan att först behöva passera det filter som ett kunskapsmättat intellekt utgör. Hon kände krafterna i och omkring sig själv: Var och en som levde av att jaga i vildmarken kunde inte undgå att förstå att det finns starka krafter i fruktan och kärlek. Vit magi lockar fram ditt innersta väsen och skaparkraft så att du kan njuta av ett mer aktivt och harmoniskt liv. Den öppnar ditt sinne och frigör din kreativitet. Sedan urminnes tider har kunskapen om denna goda magi gått i arv från mor till dotter. Det är inte fråga om att frammana övernaturliga krafter, utan att komma i bättre samklang med naturen och sig själv. Denna vackert illustrerade bok berättas om: hur du förbereder dig för magi, dess redskap och element, den magiska cirkeln, örter, blommor och stenar, kärlek och förutsägelser.
B Wahlströms Bokförlag AB 1997. Kartonnage med dek:e pärmar. 249 s. Rikl ill:d. Små skrapmärken på bakpärm, i övr ing anm. Mkt eftertraktad. Säljs end mot kont betaln.
Pris: 250.00 kr
ISBN: 9789132316982

Kontakt

Stad: Stockholm
Namn: Nomen Nescio
Kontakta annonsören
VIT MAGI - den goda magin som frigör dina inneboende krafterVIT MAGI - den goda magin som frigör dina inneboende krafterVIT MAGI - den goda magin som frigör dina inneboende krafterVIT MAGI - den goda magin som frigör dina inneboende krafterVIT MAGI - den goda magin som frigör dina inneboende krafter