Beskrivning

Finns det ett särskilt rum någonstans där de hemliga världshärskarna sitter och styr den globala utvecklingen? Och om det finns, kan man ta sig in där och se efter vilka som är där? Och vad de gör? Jon Ronson försökte, och det här är hans rapport från färden till mörkrets hjärta. På vägen mötte han en lång rad extremister: från islamister till konspirationsteoretiker, de som tror på gröna ödlor och de som menar att allt är dold antisemitisk propaganda. Jon Ronsons resa resulterade i en öppen fråga: vem är mest extrem? Och vad ska man tro på?
- Sedan finns det De långa blonda, sa Henrik. - Hur ser de ut? frågade Sam. - Lite som svenskar, sa Henrick. Sedan kommer långa robotar. - Är det de som är täckta med aluminiumfolie? - Stämmer, sa Henrick. Så har vi Annunaki. - Annunakiî, sa Sam. Det ä de som David Icke pratar mest om. - Exakt, sa Henrick. George Bush är en Annunaki.
Jon Ronson är en brittisk författare, filmare och journalist som har hyllats för sina underhållande och dokumentära samhällsreportage. Hans bästsäljande böcker Them. Adventures with Extremists (Den stora konspirationen, på svenska 2010) och The Men Who Stare at Goats (Män som stirrar på getter, på sv 2010) har översatts till ett stort antal spåk. Den har även blivit en uppmärksammad film med George Clooney, Jeff Bridges, Ewan McGregor och Kevin Spacey i huvudrollerna.
Optimal Förlag 2011. Inb med dek:t skomsl. 239 sid. Minimal reva på skomsl mot frontpärm, i övr ingen anm. Säljs end mot kontant betalning.
Pris: 150.00 kr
ISBN: 9789172412057

Kontakt

Stad: Stockholm
Namn: Nomen Nescio
Kontakta annonsören
Den stora konspirationen. Möten med extremister, och den lilla elit som styrDen stora konspirationen. Möten med extremister, och den lilla elit som styrDen stora konspirationen. Möten med extremister, och den lilla elit som styrDen stora konspirationen. Möten med extremister, och den lilla elit som styrDen stora konspirationen. Möten med extremister, och den lilla elit som styr