Beskrivning

Vi ägnar åtskillig tid åt att oroa oss, älta och grubbla över saker som inte kan ändras eller påverkas. Dagar såväl som sömnlösa nätter. Tidigare har man ofta rekommenderat olika distraktionstekniker, men dessa försvårar på sikt även om de hjälper i stunden. I den här boken får du lära dig hur du ska sluta permanent med detta onödiga självplågeri. Oro och ältande är som en tennismatch mellan varningshjärnan som hittar hot och faror (olusttankar) och logiska hjärnan som försöker hitta lösningar, förklaringar, utvägar (tröstetankar) trots att inga finns.
Matchen kan fortsätta hur länge som helst ända tills någon av spelarna ger upp - varningshjärnan ger det aldrig.
Du får lära dig sex tekniker för att få matchen att sluta. Du får också veta varför dessa fungerar. Metoden är ny (2007) och har i två stora forskningsstudier på Karolinska Institutet visat sig vara överraskande effektiv.

Psykologinsats 2017. Häftad. 120 sid. Mkt bra skick, närmast som ny.
Säljs end mot kontant betalning i Stockholmsområdet p g a tidigare bedrägerier.
Pris: 150.00 kr
ISBN: 9789163945373

Kontakt

Stad: Stockholm
Namn: Nomen Nescio
Kontakta annonsören
Sluta älta och grubbla: lättare gjort med kognitiv beteendeterapiSluta älta och grubbla: lättare gjort med kognitiv beteendeterapiSluta älta och grubbla: lättare gjort med kognitiv beteendeterapiSluta älta och grubbla: lättare gjort med kognitiv beteendeterapi