Beskrivning

Åtta volymer med verk av en av Sveriges mest framgångsrika och uppskattade författare, Selma Lagerlöf, den första kvinnan i Svenska Akademien, 1914, och den första kvinna som fick Nobelpriset i litteratur, 1909. Hon var även en av ursprungsledamöterna i Samfundet De Nio.
Även om Lagerlöf förknippas med Mårbacka bodde och verkade hon i Falun under många år, och det var där hon skrev några av sina främsta verk; även sedan hon flyttat tillbaka till Mårbacka återvände hon flera gånger om året till Falun.

Röda konstläderband med övre guldsnitt och guldtryck på pärmar samt ryggar, i mycket gott skick.
Förord i respektive volym av Sven Delblanc. Utgivna av Albert Bonniers förlag 1984. Respektive verk är oavkortat och i original.
Titlar:
Jerusalem I - Jerusalem II
Gösta Berlings saga
Osynliga länkar
Löwensköldska ringen - Charlotte Löwensköld
Anna Svärd
Körkarlen - Bannlyst
Kristuslegender - Kejsaren av Portugallien
En saga om en saga - Liljecronas hem

Pris 400:- kr. Säljs endast tillsammans om alla åtta volymer. (Priset motsvarar 50:- kr st.) Säljes enbart inom Stockholm mot kontant betalning.
Pris: 400.00 kr

Kontakt

Stad: Stockholm
Namn: Nomen Nescio
Kontakta annonsören
SKÖNLITTERÄRA SKRIFTER AV SELMA LAGERLÖF I SKINNBAND MED GULDSNITT!SKÖNLITTERÄRA SKRIFTER AV SELMA LAGERLÖF I SKINNBAND MED GULDSNITT!SKÖNLITTERÄRA SKRIFTER AV SELMA LAGERLÖF I SKINNBAND MED GULDSNITT!SKÖNLITTERÄRA SKRIFTER AV SELMA LAGERLÖF I SKINNBAND MED GULDSNITT!