Beskrivning

Reinkarnation är ett livsförändrande budskap. Inom urkristendomen var man väl förtrogen med denna kunskap, innan den utplånades av den begynnande maktkyrkan. I denna skrift presenteras fakta, hur och varför kunskapen om livet efter döden, karma och reinkarnation försvann från den kristna västvärlden och man rensar upp bland villfarelser och felaktig föreställningar om reinkarnation.

Kunskapen om reinkarnation öppnar våra ögon och låter oss förstå meningen med vårt liv, varifrån vi kommer, varför vi är på jorden och vilken uppgift vi har här – nämligen att ta tillvara chansen i vårt liv och åter utveckla oss till det som vi är i vårt andliga ursprung: Gudomliga väsen, som lever evigt. Pris 15 kr inkl porto.

Säljs av en förening. Privatkunder har 14 dagars ångerrätt enligt distanshandelslagen. Ångerrätten gäller förutsatt att varan är i väsentligen oförändrat skick och räknas från den dag köparen mottagit varan. Om köpet ångras ska säljaren meddelas om det inom 14-dagarsfristen. Vid användning av ångerrätten betalar köparen returfrakten.

Den inre religionen. Urkristendomen - utan riter, dogmer, präster och hierarkier.
För gratis info: Föreningen Urkristet Liv. Box 5267. 200 72 Malmö

Kontakt

Stad: Malmö
Namn: Föreningen för Urkristet Liv
Telefonnummer: 040-267470
Kontakta annonsören
REINKARNATION - Livets nådagåva