På Boktorget annonserar du gratis. Via ditt konto kan du skapa annonser, redigera och radera dina annonser. Det är helt kostnadsfritt att skapa ett konto.

Så här gör du:

Om du inte har ett konto skapar du ett, det går snabbt. Klicka här för att skapa ett konto.

- Logga in på Boktorget

- Klicka på "Mitt konto" och välj "Skapa annons".

- Välj kategori

- Skriv in rubriken och din beskrivning av annonsen. Du kan lägga in en eller flera böcker på samma annons så du behöver inte skapa en annons per bok.

- Namn, stad och Telefonnummer är valfritt att lägga in.

Om du vill lägga till bild / bilder i din annons gör du så här:

- I filuppladdningsfönstret kan du antingen dra och släppa din bild, du släpper bilden där det står "Dra filer hit". Eller, så klickar du på lägg till filer. om du klickar på "lägg till filer" får du upp ett fönster där du väljer din bild. När du har lagt till din bild / bilder klickar du på "start upload" och bilderna laddas upp. Du kan se bilden när uppladdningen är klar.

Klicka därefter på "spara" så sparas annonsen, sen är det klart!

Ändra eller radera annons

Alla dina annonser kan du lätt redigera eller radera via "mitt konto" och välj sedan "Mina annonser".

Svårare än så är det inte att annonsera.